Dapper

Wilfred Genee keert maandagavond alweer terug op de buis

16 augustus 2021 10:15 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot

Nu de Eredivisie weer is begonnen, start maandagavond ook het nieuwe seizoen van Veronica Inside. En misschien wel tegen alle verwachtingen in zit Wilfred Genee gewoon als presentator aan tafel.

Twee weken geleden kreeg Wilfred te maken met een familiedrama, maar dat weerhoudt de 54-jarige presentator er niet van om maandagavond het nieuwe seizoen te openen op Veronica. Samen met zijn vaste gasten Johan Derksen en René van der Gijp bespreekt hij het voorbije voetbalweekend.

TV-uitzending

Albert Verlinde bracht het nieuws zondagavond naar buiten in Shownieuws. “Iedereen vraagt zich af wat er gaat gebeuren: is Wilfred er? Laat ik dat maar meteen zeggen: Wilfred zit er. Dat hebben we gehoord van Hélène Hendriks. Nog niet op de radio, want daar heeft hij nog een tijdje vakantie, maar hij gaat wel weer voor het eerst zo’n tv-uitzending doen.”

Schrik 

Wilfred verloor zijn vader twee weken geleden nadat hij een hartinfarct kreeg. Die werd veroorzaakt door de schrik om zijn moeder, die van de trap viel, zo vertelde Johan Derksen in De Oranjezomer. Daarin werd Genee na het familiedrama tijdelijk vervangen door Hélène Hendriks.

Meer over