Affaire André Hazes

Presentatoren Shownieuws keihard over Bridget: 'Ze liegt'

13 december 2019 09:51 | amusement | Door Irma Tomas

© SBS6
Bridget Maasland heeft het blad Privé voor de rechter gesleept omdat het schreef dat ze in 2014 een wilde avond beleefde met André Hazes. Volgens Bridget was er niets aan de hand, maar de presentatoren van Shownieuws maakten de blondine in de uitzending uit voor leugenaar. 

Evert Santegoeds, Bart Ettekoven en Airen Mylene waren alledrie aanwezig op het huwelijksfeest van Patty Brard waar Bridget het in 2014 zou hebben aangelegd met André Hazes. Volgens Bridget was er slechts sprake van een bescheiden zoentje en verzint Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds dat er veel meer aan de hand was. Evert kreeg in de uitzending van Shownieuws steun van zijn collega's. 

Bridget liegt dat ze barst

Ettekoven: "Als Bridget zegt dat zij daar alleen een kusje heeft gekregen, dan liegt ze gewoon dat ze barst.” Presentatrice Airen Mylene bemoeide zich er ook mee: “Ja, ik en veel anderen hebben gewoon gezien dat er wel meer gaande was dan een kusje. Zo zou ik het totaal niet willen omschrijven.”

Peter R. de Vries

En daarmee lijkt het kort geding van Bridget Maasland bij voorbaat kansloos. Eerder deze week sprak Peter R. de Vries in RTL Boulevard nog schande van de praktijken van Privé die volgens hem de naam van Bridget onterecht door het slijk haalde. De Vries is directeur van het advocatenkantoor dat Bridget bijstaat. Peter R. kreeg in het entertainmentprogramma alle ruimte om Evert Santegoeds zwart te maken, maar nu lijkt het toch zo te zijn dat zijn eigen client hem niet de waarheid heeft verteld. 

Meer over