Radio 10

Presentatrice Evelien de Bruijn vaste nieuwslezeres Gerard Ekdom

22 juli 2019 11:29 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten
Evelien de Bruijn keert terug op de radio. De presentatrice, die eerder 't Wordt nu laat op NPO Radio 2 deed, wordt de vaste nieuwslezeres van Gerard Ekdom op Radio 10.

Het is voor Evelien de Bruijn een weerzien met Gerard Ekdom, want tijdens de zwangerschap van Lot Lewin was de presentatrice al te horen op Radio 10. Na de zomervakantie wordt De Bruijn een vast onderdeel van het programma Ekdom in de morgen.

Champions League

De Bruijn blijft daarnaast ook werkzaam bij SBS 6, waar ze Hart van Nederland presenteert. "Ik heb er onwijs veel zin in. Met Gerard werken voelt als meedoen aan de Champions League van de radio. Nu kan ik mijn twee grote liefdes met elkaar combineren: radio én TV", zegt Evelien in een persbericht.

Perfecte start

Radio 10-directeur Roland Snoeijer is blij met de komst van de 44-jarige oud-deelnemer aan Wie is de Mol. "Evelien is een allroundpresentatrice met ontzettend veel radio- en tv-ervaring, ik ben trots dat zij op Radio 10 te horen is. Evelien zal met haar eigen kijk op het nieuws samen met Gerard luisteraars een perfecte start van de dag geven."

Meer over