Quarantaine

Makers GTST zetten knuffelgrage Ferry Doedens op non-actief

3 juni 2020 15:44 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Geert de Lange
Acteur Ferry Doedens moet de corona-uitspraken die hij deed in KEURantaine, de podcast van dj Eddy Keur, bekopen. De soapie is door producent EndemolShine voorlopig op non-actief gesteld.

Het bedrijf vindt dat Ferry ook zijn collega’s in gevaar heeft gebracht door zich niet strikt aan de voorgeschreven maatregelen te houden. “Van iedereen die bij ons werkt verlangen en verwachten wij dat zij zich aan de protocollen houden en dat iedereen zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt ten behoeve van de veiligheid en gezondheid van alle collega’s”, stelt een woordvoerder tegenover PrivéTV.

Geknuffeld 

Doedens raakte in opspraak doordat hij aangaf de regels met betrekking tot het coronavirus niet zo nauw te nemen. “Ik heb al acht weken lang met iedereen geknuffeld. Ik heb nog geen een keer dat met de elleboog gedaan.”

Boetekleed

Niet lang daarna trok de acteur op Instagram het boetekleed aan, maar toen was het kwaad al geschied. “Wij hebben dit weekend dan ook noodgedwongen moeten beslissen dat Ferry Doedens voorlopig niet kan deelnemen aan de repetities en buitenopnames van GTST, omdat hij aangeeft de afgelopen weken fysiek contact te hebben gehad met verschillende mensen.”

Opnames

Ferry heeft inmiddels beterschap beloofd. “Ferry heeft aangegeven zich strikt te gaan houden aan de richtlijnen van het RIVM, zodat hij zo spoedig mogelijk de opnames kan hervatten.” Goede tijden, slechte tijden keert op 31 augustus terug op de buis. Mogelijk dus zonder Lucas Sanders...

Meer over