Handen uit de mouwen

Rachel Hazes doet mee aan BN'ers In Het Ziekenhuis

31 januari 2022 22:31 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS/Nick van Ormondt
SBS 6 bestelt een tweede seizoen van BN'ers in het ziekenhuis en heeft opvallende namen als Rachel Hazes, Caroline van der Plas en Philippe Geubels gestrikt.

In BN'ers in het ziekenhuis steken bekendheden de handen uit de mouwen op een ziekenhuisafdeling. Na een basisopleiding mogen ze zelfstandig patiënten verzorgen, assisteren ze zorgpersoneel bij ingrepen en horen ze tussen de spoedgevallen door ontroerende en bijzondere verhalen.

Rachel Hazes

Een van de meest opvallende deelnemers in dit nieuwe seizoen is Rachel Hazes. Vorig jaar was ze te gast bij Hoge bomen (foto), maar verder duikt ze zelden op in tv-programma's die geen link hebben met de muzikale erfenis van haar overleden echtgenoot André.

Groene Hart

Naast Rachel gaan ook Natasja Froger, BBB-voorvrouw Caroline van der Plas en de Vlaamse komiek Philippe Geubels aan de slag als verpleegkundigen in opleiding. Dit seizoen speelt zich af in het Groene Hart ziekenhuis in Gouda.

Gouden Televizier-Ring

In de eerste reeks waren Isa Hoes, Olcay Gulsen, Richard Groenendijk en Monique Hendricx te vinden in het Rotterdamse Erasmus MC. Hun seizoen maakte zoveel indruk op kijkers dat het programma vorig jaar kans maakte op een nominatie voor de Gouden Televizier-Ring. 

Het tweede seizoen van BN'ers in het ziekenhuis is komend voorjaar te zien.

Meer over