Nieuw seizoen

Relatie met Afghaanse vluchteling in Grenzeloos Verliefd

9 september 2019 15:28 | amusement | Door Irma Tomas

© Net5
In het nieuwe seizoen van Grenzeloos verliefd zien we o.a. de opvallende verliefdheid tussen Nadia en de Afghaanse vluchteling Wahid. Nadia verhuist zelfs naar Griekenland om dichter bij hem te zijn. 

De 24-jarige Nadia ontmoet de 20-jarige Wahid tijdens haar vrijwilligerswerk op Lesbos. Ze krijgt met hem een hele bijzondere band die nog sterker wordt als ze een paar maanden in Athene gaat werken. Wahid wacht al tweeënhalf jaar op asiel en kan voorlopig Griekenland niet uit. Ondertussen wordt de band tussen Nadia en Wahid steeds sterker. Zo sterk dat Nadia besluit om zich definitief in Griekenland te vestigen. Maar dit nieuwe leven brengt ook diverse complicaties met zich mee.

Opgelicht

Zo worden ze opgelicht en moeten ze op stel en sprong op zoek naar een nieuw huis. Nadia kan gelukkig meteen werken en is daarmee de kostwinner, maar dat geldt niet voor de Afghaanse Wahid, die niet mag werken. 

Kim & Patrick

In de eerste aflevering maken we kennis met Kim & Patrick (foto). In april 2017 gaat de Amsterdamse Kim (35) met haar ouders op vakantie naar Zuid-Afrika. Ze bezoeken daar een festival in de woestijn. Daar loopt ze de Zuid-Afrikaanse Patrick (38) tegen het lijf. Ze raken aan de praat en tien minuten later vindt de eerste zoen plaats. Ze zoeken elkaar dat jaar verschillende keren op. Kim besluit haar droomappartement en baan in Amsterdam op te geven voor een leven met Patrick in Zuid-Afrika. 

B&B

Ze wil geld verdienen met het runnen van een B&B. Vol goede moed gaat ze aan de slag, maar het is moeilijk om rond te komen. En door de stressvolle situatie begint de relatie ook te wankelen…

Grenzeloos verliefd, vanaf dinsdag 24 september om 21.30 uur bij Net5

Meer over