René van der Gijp schuift vanavond weer aan bij Voetbal Inside

1 Augustus 2016 16:35 | amusement | Door Televizier

© RTL Nederland

Oud-voetballer René van der Gijp zit vanavond weer aan tafel bij Wilfred Genee en Johan Derksen in Voetbal Inside. Dat meldt Mediacourant.nl. Van der Gijp liet onlangs een aantal Ek-afleveringen schieten vanwege het overlijden van zijn moeder. 

Ik heb hem van de week nog even gebeld en toen maakte hij wel een montere indruk“, vertelt Derksen op Radio 538. Volgens de besnorde voetbalanalist is René aan de beterende hand. Hij was met zijn zoon naar Parijs geweest, naar Disneyland. Ik was bang dat hij in een dip zou raken, maar ik heb de indruk dat hij wel op de been blijft.

Treurig jaar

Het is op zijn zachtst gezegd een treurig jaar geweest voor Van der Gijp. De over het algemeen goedlachse voetbalkenner verloor naast zijn moeder eerder dit jaar ook zijn levenspartner. Voetbal Inside is volgens Johan Derksen een goede afleiding. Als hij eenmaal bij ons in Hilversum is, dan lukt het wel. Dan is het ook eigenlijk een ideale afleiding.”

Fris en fruitig

Wilfred Genee, presentator van de voetbalshow, heeft ook met René gesproken. Ik heb René afgelopen weekend op de app gesproken en we gaan er weer fris en fruitig tegen aan met z’n allen, om met Humberto zijn woorden te spreken", aldus de presentator op 100% NL

Voetbal Inside is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL 7.

Meer over