Presentator vertelt over exit

Renze Klamer: 'Ik ga zeker weer wat maken'

26 juli 2021 14:26 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Natalia van der Zalm
Het viel Renze Klamer zwaar toen hij begin juni hoorde dat omroep BNNVARA van hem af wilde bij De Vooravond. Zowel hij als zijn collega Fidan Ekiz moesten weg. Een ruime maand verder vertelt hij op Instagram over deze onaangename verrassing.

"Ja, dat was wel even een klap. Moest er even van bijkomen. Heb gelukkig een lieve vriendin en veel fijne mensen om me heen plus duizenden steunberichten, dat hielp. Voel me nu weer goed", schrijft hij in een verhaal op Instagram. 

De Vooravond

Het kwam nogal uit de lucht vallen toen BNNVARA de beslissing nam te stoppen met het duo, zowel voor de presentatoren zelf als voor de buitenwacht. "Ik heb dit nog geen 24 uur geleden gehoord, en sta nog perplex. Geschrapt vanwege te weinig urgentie, terwijl vanuit het management voorafgaand aan seizoen 2 de opdracht was: meer entertainment. Wie het snapt mag het zeggen. Ik ga eens goed nadenken wat ik nu wil doen", was Renze zijn eerste reactie op sociale media destijds.

Volgende project

Overigens wil de presentator graag weer terugkeren, dus hij wil "zeker weer wat gaan maken", zegt hij. "Zodra daar iets over bekend is, laat ik het uiteraard weten."

Meer over