En het nieuwe seizoen begint heel snel

Rick Brandsteder nieuwe presentator Expeditie Robinson

16 juni 2022 16:51 | amusement | Door Irma Tomas

© Jasper Suyk
Rick Brandsteder neemt het Expeditie Robinson-stokje over van Kaj Gorgels. Hij presenteert het nieuwe seizoen samen met Nicolette Kluijver. En dat begint al heel snel.

Op zondag 28 augustus start de nieuwe serie, maar dus zonder Kaj Gorgels, die het volgens het persbericht te druk heeft met andere projecten. Hij wenst zijn opvolger veel succes en Rick staat te trappelen om af te reizen naar de Filipijnen: "Na zelf ooit in 2014 een maand als expeditielid op een onbewoond eiland gebivakkeerd te hebben, is het een grote eer om nu aan de andere kant te staan. En ik ben in goede handen van dierbare vriendin en ervaren presentatrice Nicolette Kluijver."

Dennis Weening

Nicolette presenteert Expeditie Robinson al sinds 2014, haar eerste partner was natuurlijk Dennis Weening die het zes jaar volhield. Maar zijn contract werd door RTL niet verlengd. 

Kandidaten

Wie de kandidaten in het nieuwe seizoen zijn, is nog niet bekend. Maar volgens de spionnen van Yvonne Coldeweijer gaan waarschijnlijk acteurs Iliass Ojja, Mike Weerts, Niek Roozen en quizkampioen Devrim Aslan van Beat the Champions zichzelf uithongeren. 

Expeditie Robinson All Stars

Het laatste seizoen van Expeditie Robinson was dit voorjaar nog te zien, toen ging het om een All-star editie die werd gepresenteerd door Geraldine Kemper en Art Rooijakkers.

Meer over