Opvolger

Rik Felderhof hoopt op spin-off van iconische Villa Felderhof

5 augustus 2020 10:14 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Leandro Bistolfi/NCRV
Rik Felderhof, het gezicht van Villa Felderhof, hoopt dat er een opvolger komt van zijn iconische interviewprogramma. De 72-jarige presentator had voor de coronacrisis zelfs al plannen om naar Frankrijk af te reizen om een pilot op te nemen.
"De kans is behoorlijk groot dat zo’n programma er nog eens komt. Sterker nog, het is dat het coronavirus uitbrak, anders waren we al naar Frankrijk afgereisd voor een pilot. Maar van uitstel komt geen afstel”, zegt Felderhof in Veronica Magazine.

Terugblikken

Toch denkt de presentator dat het programma niet in de huidige vorm moet terugkeren. “Dat is me vaak gevraagd, vorig jaar zelfs nog. Wat ik nog wel zou willen, is naar Saint-Tropez om terug te kijken op de afleveringen. Bijvoorbeeld per locatie: dat je in een aflevering verschillende belangrijke scènes rond het zwembad ziet.”

Vrijuit praten

Felderhof was vijftien jaar lang, van 1996 tot 2010, de presentator van het programma. “Het was nooit mijn doel om dingen te ontfutselen of om mensen op een leugen te betrappen. Dat gaf de gasten het gevoel dat ze veilig vrijuit konden praten. Die gesprekken mis ik af en toe. Net zoals ik het mis om samen met een crew aan iets moois te werken."

Meer over