Wie is de Mol?

Rik van de Westelaken ontdekte zelf dat Merel de Mol was

13 Maart 2019 14:05 | amusement | Door Televizier

© Avrotros
Rik van de Westelaken ontmaskerde Margriet als Mol in 2015 en ook dit jaar heeft hij zichzelf weer bewezen. De presentator wist van tevoren niet wie de Mol was, maar dat was ook niet nodig. Hij kwam er gewoon weer zelf achter.
Op Instagram onthult Rik van de Westelaken op welk moment in Wie is de Mol? hij Merel begon te verdenken. Hij zat eerst op Evi en Evelien, maar ineens kwam Merel in zijn vizier. Waar het begon? Bij de serenade-opdracht. Jeweetwel, met al die balkonnetjes. 


Eerder vertelde hij al aan de Telegraaf niet vooraf te willen weten wie de Mol was. "Er is mij veel aan gelegen dat het een mooi seizoen gaat worden. Daarom wilde ik, geheel tegen mijn natuur in, niet van tevoren weten wie de mol is. Het is al spannend genoeg."

Mol Merel

Hij had natuurlijk gelijk: Merel was de Mol. Ze had ook wat vreemde acties en vooral de opdracht met de staafjes schepte verwarring. Inmiddels heeft ze daar in een livestream met RTL een verklaring voor gegeven: "Er stond een vrijstelling voor de finale op het spel, maar daar had ik als Mol natuurlijk helemaal niks aan. Ik hoefde de vrijstelling dus ook niet te hebben. Ik dacht: 'Ik ga nu de ideale kandidaat uithangen.' Ik was zo aan het tellen en in een vlaag van verstandsverbijstering pakte ik de pin eruit en kreeg Niels de vrijstelling."

Meer over