Eenmalig

Rob Kemps neemt Ik Hou van Holland over van Linda de Mol

5 juli 2022 10:50 | amusement | Door Janine van Rooden

© Talpa

Rob Kemps heeft een nieuwe televisieklus te pakken: hij mag het aankomende seizoen van Ik Hou van Holland op SBS6 presenteren. De entertainer neemt daarmee het stokje over van Linda de Mol

Dit is voor Rob alleen wel een eenmalig uitstapje, want zodra het kan keert Linda weer terug als vaste presentatrice van de spelshow.

Miljoenenjacht

Begin dit jaar gaf Linda aan haar werkzaamheden voorlopig neer te leggen als gevolg van de rel rondom haar inmiddels ex-vriend Jeroen Rietbergen. De presentatrice liet zich lange tijd helemaal nergens zien, zelfs niet op de cover van haar eigen tijdschrift.

Langzaamaan pakt ze haar werkzaamheden inmiddels weer op. Voor nu heeft Linda besloten om dit najaar alleen een nieuwe reeks van Miljoenenjacht te presenteren en om aan een nieuwe serie te werken. Voor de rest maakt ze nog even pas op de plaats. In goed overleg is daarom besloten dat Snollebollekes-zanger Rob Kemps de presentatie van Ik Hou van Holland op zich neemt.

Lees ook: Linda de Mol in september terug op televisie

Ik Hou van Holland

Rob vindt het een 'enorme eer' dat hij de spelshow mag presenteren. "Een programma overnemen van Linda de Mol dat is toch een beetje alsof je Messi moet vervangen." Toch heeft hij er ook heel veel zin in om met vaste teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade aan de slag te gaan. "We gaan er een fantastisch seizoen van maken. Ik kan niet wachten!"

Ik Hou van Holland is vanaf zaterdag 3 september 2022 wekelijks om 20:00 uur te zien bij SBS6. 

Meer over