Johan Derksen onthult: Rob Kemps krijgt een talkshow bij SBS 6

17 augustus 2022 10:14 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Johan Derksen vertelde dinsdag in Vandaag Inside doodleuk dat Rob Kemps een talkshow krijgt op SBS 6. En dat had de zender waarschijnlijk liever nog even onder de pet gehouden.

Derksen kan het weten want Rob heeft hem zelf gevraagd om in het praatprogramma in kwestie te gast te zijn: "Er komt een talkshow aan en dat weet ik, want die Rob is fan van ons programma en wilde mij daar graag in hebben. Ik wil best die jongen helpen."

Grote TV-flop

Johan is alleen allesbehalve enthousiast over de nieuwe onderneming van de Snollebollekes-zanger. Hij heeft het format van de show heeft gezien en denkt dat het drie keer niks wordt. "Het gaat over tien vragen. Nou, in de schoolkrant zouden ze het weggooien. Dat wordt weer een hele grote tv-flop."

The Wheel

Rob Kemps is nog niet altijd even gelukkig geweest als het gaat om eigen tv-programma's. Na zijn winst in De Slimste Mens presenteerde de zanger de quiz The Wheel die na 1 seizoen van de buis verdween. Chansons, het programma dat hij met Matthijs van Nieuwkerk presenteert, is wel een hit. En binnenkort vervangt hij Linda de Mol als presentator van Ik Hou van Holland

Meer over