Afwachten

Robert ten Brink heeft hoop kerstspecial AYNIL te mogen maken

30 september 2020 17:32 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Nick van Ormondt
Robert ten Brink verwacht dat hij ondanks het coronavirus toch gewoon de kerstaflevering van All you need is love mag maken. De presentator maakt daarbij wel de kanttekening dat het voor een ieder afwachten is.

De RTL-kerstshow is in ieder geval nog niet geannuleerd, maar details over de uitvoering kon Robert ook nog niet bekend maken. “Daar zijn we dus heel druk over aan het nadenken. Dat verandert natuurlijk ook per dag. Toen we een maand geleden begonnen te denken, zeiden we al: ‘We weten niet hoe het over een maand is’”, zegt Robert bij NPO Radio 2.

Regels

Net als heel Nederland volgt de 64-jarige presentator de ontwikkelingen op de voet. Hij weet als geen ander, omdat hij in allerlei landen ter wereld met verschillende regelgeving te maken heeft, dat niets zo veranderlijk is als de regels. “Nu lopen we alweer met mondkapjes op straat. Je weet niet hoe het over vier weken is, misschien zitten we dan wel weer in een totale lockdown. Ik heb geen idee eigenlijk.”

Belangrijk

All you need is love is bij uitstek het programma om verre liefdes samen te brengen tijdens de kerstdagen. Nu het reizen vanwege het coronavirus op scherp staat, is het nog maar de vraag in hoeverre dat doorgang vindt. “We hebben wel allemaal plannetjes klaarliggen om het coronaproof, maar wel op een leuke manier te kunnen doen. Mensen uit het buitenland halen is nu denk ik extra belangrijk, omdat heel veel mensen elkaar echt heel lang niet hebben kunnen zien door alle toestanden”, besluit Robert.

Meer over