Robert ten Brink maakt pijnlijke fout tijdens halve finale Holland’s Got Talent

Holland's Got Talent-presentator Robert ten Brink benoemde dansgroep Kid Infusion ten onrechte tot winnaar van de halve finale van de RTL 4-talentenjacht.

Robert ten Brink kon wel door de grond zakken toen hij te horen kreeg dat hij de verkeerde winnaar had opgenoemd. "Wat ik net heb verteld, klopt niet", zegt Robert verbijsterd. "Neem van mij aan dat ik nooit zo'n moment mee heb moeten maken, maar het is nu toch gebeurd. De grote winnaar is Ako Taher!" 

Holland’s Got Talent

De jury van Holland’s Got Talent moest vervolgens beslissen welke van de twee overgebleven groepen naar de finale mocht gaan. Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty konden het niet over hun hart verkrijgen om de diep teleurgestelde kinderen uit de dansgroep Kid Infusion naar huis te sturen, ze besloten daarom om beide acts een finaleplaats te geven. 

Jury

"Ik vind dit een enorme blamage voor ons allemaal!", vertelt Gordon. "Je kunt het eigenlijk niet maken om mensen zó blij te maken en ze dan naar huis sturen... Wij vinden unaniem dat beide acts naar de finale moeten."

Er is gelukkig ook nog goed nieuws voor Holland’s Got Talent, Chantal Janzen is genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw.

Meer over:

Reageren