Maar waarom?

Robin Martens naakt op Instagram

7 november 2019 10:40 | amusement | Door Irma Tomas

© Mike van der Toorn
Robin Martens geeft zichzelf om onduidelijke redenen nogal bloot op Instagram. Ze heeft alleen twee hartjes op haar tepels geplakt.

En ze heeft een broek aan. Maar daarna had ze blijkbaar niets meer om aan te trekken. Een probleem dat alle vrouwen wel eens tegenkomen, maar de meeste van hen vinden na lang zoeken meestal toch nog iets om zichzelf mee te bekken. Of ze bestellen iets bij Zalando. Zo niet Robin Martens, ooit een brave GTST-actrice. 

Robin heeft de foto inmiddels offline gehaald, misschien schrok ze van de aandacht die het kiekje kreeg. Of ze heeft intussen toch nog ergens kleren gevonden. 

Playboy

Erbij heeft Robin gezet dat dit de 'naked truth' is. Wat dan precies die waarheid is, wordt niet helemaal duidelijk. De enige logische reden is dat Robin gestrikt is door Playboy voor een fotoshoot en dat ze nu aan het oefenen is. Van de week nam ze al een aanloopje van gekleed naar ontkleed met deze foto: 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Pain is not forever. Still alive. Stronger than ever. Love you ❤

Een bericht gedeeld door Robin Martens 🐆 (@robinmartensofficial) op

Een tweede reden voor al deze plotselinge naaktheid kan zijn dat Robin in de war is. Dat bleek vorige maand ook al uit haar agressieve gedrag tegen de sterke arm van de wet

Meer over