Rechtszaak

Rogier krijgt omgangsregeling met hond

8 september 2021 13:11 | amusement | Door Irma Tomas

© Michel Schnater
Het is gênant dat een rechter zijn kostbare tijd moest besteden aan deze zaak, maar toch gebeurde het. De arme rechter in kwestie besloot in het voordeel van Rogier Smit. De tv-personality krijgt een omgangsregeling met de hond die grotendeels bij ex Frank Jansen woont. 

Rogier mag hond Coco voortaan twee keer in de week ophalen om wat leuks te doen. Het voorheen onafscheidelijke tv-duo ligt momenteel in scheiding. Frank vindt het jammer dat de rechter deze keuze heeft gemaakt omdat het volgens hem niet zo goed gaat met Rogier. "Eigenlijk vind ik het zielig voor de hond, maar ik snap wel dat Rogier het wil. Hij moet wel snel handelen, wil hij de hond zien. Bovendien ga ik binnenkort naar Frankrijk en dan is de hond hier niet."

Paleis voor een Prikkie

Frank en Rogier werden in 2018 heel populair toen ze het programma Paleis voor een prikkie presenteerden. Nadat ze in december 2019 een contract bij RTL tekenden. ging het mis. De twee kregen ruzie en dat was terug te zien op televisie. Nu lijkt het tv-duo Frank & Rogier voorgoed verleden tijd.  

Voor de geïnteresseerden: dit is Coco

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @rogiersmit

Meer over