400.000 euro in prullenmand

TV-carrière Frank en Rogier voorbij?

9 augustus 2021 14:08 | amusement | Door Irma Tomas

© Michel Schnater
Het lijkt erop alsof RTL een kat in de zak heeft gekocht met Frank & Rogier. Het populaire stylistenduo komt niet meer terug op tv. 

Frank & Rogier vierden een paar jaar successen bij SBS met Paleis voor een Prikkie waarin ze de woningen van arme mensen met behulp van kringloopspullen meestal omtoverden tot iets prachtigs. Het duo was zo'n hit bij het tv-publiek dat RTL ze in 2019 een lucratief contract aanbood. 

Spreekverbod

Vlak daarna begon het gedonder. De liefdesrelatie tussen de twee liep op de klippen en Frank en Rogier bleven maar vervelende dingen over elkaar zeggen in de pers. Het ging zelfs zover dat RTL het tweetal een spreekverbod oplegde. Het duo maakte voor RTL nog wel het programma Frank en Rogier Checken In, maar daaraan was al af te zien dat ze elkaar niet meer konden luchten of zien. 

Over en uit

Volgens Evert Santegoeds van Privé is het nu definitief over en uit voor de stylisten. De roddelkoning zegt dat RTL-baas het slechte nieuws al heeft meegedeeld aan Frank. En daarmee gooien de heren een jaarsalaris van 400.000 euro weg. 

Meer over