D'r Op of D'r Onder

RTL legt ruziënde stylisten Frank en Rogier spreekverbod op

10 mei 2021 14:30 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Michel Schnater

Frank en Rogier zijn privé gebrouilleerd met elkaar, maar voor televisie werken ze nog altijd samen. RTL-zenderdirecteur Peter van der Vorst is het zat dat zijn sterren de media gebruiken om gal over elkaar te spuwen en grijpt in.

Van Peter mogen Frank en Rogier namelijk niks meer over elkaar zeggen in de media. Saillant detail is dat Frank Jansen die mededeling wereldkundig maakte via De Telegraaf. “Van Peter van der Vorst, onze tv-directeur, moeten we onze mond houden en ik heb beloofd dat ook te doen.”

Chemie 

De stylisten maken voor RTL nu samen het programma De Druiventros: D'r Op of D'r Onder. Volgens Frank is de chemie tussen hem en Rogier Smit nog altijd aanwezig. “We zijn volwassen mensen en we zijn bovendien professionals. Onze problemen hebben geen weerslag op ons werk. Meer kan en mag ik er niet over zeggen.”

Paleis voor een prikkie

Frank en Rogier waren negentien jaar samen. De stylisten werden bekend als presentatoren van Paleis voor een prikkie op SBS6. Daarop nam RTL hen over door ze een driejarig contract aan te bieden.

Meer over