Love for the campsite

Ron Brandsteder maakt kampeershow

12 augustus 2019 13:33 | amusement | Door Irma Tomas

© ONS
Ron Brandsteder presenteert voor de omroep ONS het nieuwe programma Love for the campsite. Een soort We zijn er bijna maar dan een heel klein beetje anders.

Ron gaat met acht vijftigplussers en sidekick Patrick Martens naar Denemarken om daar gedurende twee weken een roadtrip langs de mooiste campings van het Scandinavische land te maken. Ron en Patrick zijn reisleider en ondernemen iedere dag met groepjes deelnemers verschillende activiteiten zoals oesters rapen of gin-maken of abseilen of wandelen over de kliffen van Møn. De deelnemers overnachten in campers, caravans, vouwwagens en tenten. Net zoals Ron en Patrick die in hun vrije tijd nu niet echt kampeerders zijn.

Jonger en kleiner

Het programma heeft zoals gezegd veel weg van het populaire Omroep MAX-programma We zijn er bijna met Martine van Os. Alleen zijn hier de kampeerders wat jongeren en is de groep wat kleiner. 

Love for the campsite, dat beter Liefde voor kamperen had kunnen heten, is vanaf 10 oktober iedere donderdag om 21.30 uur te zien op ONS.

ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van ZIGGO en op kanaal 89 in het pluspakket van KPN.

Meer over