Op reis met Johnny

Georgina Verbaan en Patrick Martens in Waar is de Mol?

31 oktober 2018 10:59 | amusement | Door Televizier

© ANP
Georgina Verbaan en Patrick Martens zijn samen te gast bij Johnny de Mol in Waar is de mol?. De vrienden reizen met Georgina's vader naar zijn geboorteland Indonesië.

Hans, de vader van Georgina Verbaan, is in Indonesië geboren en verhuisde op zijn elfde naar Nederland. Het is de eerste keer dat hij terugkeert. Georgina heeft de droom om orang-oetans in het wild te zien. 

Humberto Tan

Patrick en Georgina zijn de laatste gasten in het seizoen van Waar is de mol?Dit jaar mogen de reizigers voor het eerst iemand meenemen. Ellie Lust neemt bijvoorbeeld haar tweelingzus mee en Victor Mids kiest voor het gezelschap van zijn twee beste vrienden. Dinsdagavond werd de eerste aflevering uitgezonden, waarin Humberto Tan met zijn dochter ijsberen opzocht in Canada. 

Seizoen acht

Het is het achtste seizoen van Waar is de mol?. In 2013 werd seizoen 7 uitgezonden. Daarna maakte presentator Johnny de Mol een overstap naar RTL dus kwam het programma tijdelijk tot een einde. Er is ook een nieuwe versie van Down met Johnny in de maak: Up met Johnny

Meer over