Mét huispak

Roy Donders heeft plannen voor tv-comeback

9 februari 2019 09:09 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Nick van Ormondt
De failliete Roy Donders is op zoek naar de kip met het gouden ei. De 'stylist van het zuiden' heeft zodoende plannen voor een tv-comeback en wil daarnaast zijn succesvolle huispakken weer nieuw leven inblazen.

"Ik ben in gesprek met een aantal tv-producenten om weer terug te keren op het scherm", zegt Royke in gesprek met De Telegraaf. "Dat zijn gesprekken die nog in een beginfase zijn. Maar zoals het er nu naar uitziet, kom ik terug. Daarnaast wil ik veel meer met mijn naam gaan doen, die is heus nog wel wat waard."

Inspelen op vraag

Ook weet Roy dondersgoed dat er nog vraag is naar zijn huispakken. Daar wil hij dan ook handig op inspelen. "Het is de bedoeling dat deze in een gerenommeerde zaak verkocht gaan worden. Ik heb gemerkt dat heel Nederland het huispak nog steeds associeert met mijn naam."

Stom geweest

De realityster krijgt nog wekelijks berichten over de huispakken. Zijn fans en belangstellenden hopen al tijden dat hij met nieuwe exemplaren op de proppen komt. "En ze hebben nog gelijk ook, want ik was degene die het ooit in Nederland in de markt heeft gezet. Wat ben ik stom geweest dat ik er destijds mee ben gestopt."

Onderaan de ladder

Donders was een tijdje niet weg te slaan van de buis, maar doordat hij zich op andere dingen begon te richten, verwaterde zijn tv-carrière min of meer. "Ik sta wel weer onderaan de ladder, maar daar is niks aan te doen. Dat is dubbel, maar misschien ook wel weer ergens goed voor. Het faillissement van mijn zaak was vreselijk, maar mijn ogen zijn wel open gegaan. Ik weet nu weer wat de mensen echt willen zien van mij. Het is mooi dat het me weer verder brengt. Ik ga niet thuis zitten kniezen."

Meer over