RTL 5 zendt De Roelvinkjes gewoon uit ondanks diefstal-vervolging Dave

26 maart 2015 13:52 | amusement | Door Televizier

© Nick van Ormondt

De Roelvinkjes komt volgende week gewoon weer op tv, ook al moet Dave Roelvink voor de rechter verschijnen. RTL 5 ziet geen reden om de soap te schrappen.

De laatste aflevering van De Roelvinkjes komt gewoon op de buis nu Dave Roelvink wordt vervolgd voor diefstal, meldt RTL 5-baas Paul Cormont. "Iemand is pas schuldig als er een veroordeling is en dat is nog niet aan de orde," zegt hij bij RTL Boulevard.

Tweede seizoen?

Of er een vervolg op De Roelvinkjes komt, is wel deels afhankelijk van de uitkomst van de rechtszaak. "Van een tweede seizoen is op dit moment nog geen sprake, maar indien daar over wordt gesproken dan zal de uitspraak van de rechter wel worden meegenomen in de overweging," legt Paul Cormont uit. Als we naar de teleurstellende kijkcijfers van de reallifesoap kijken, lijkt een vervolg uitgesloten.

Diefstal

Dave Roelvink moet voor de rechter verschijnen, omdat hij juwelen en iPads zou hebben gestolen uit de villa van de familie Pach, waar hij met vrienden helemaal losging op een wild feest. Er dook ook een seksfilmpje op met Dave en de 21-jarige Pach-telg Melissa. Het aspirant-model zat eerder al enige tijd in de cel vanwege het incident.

Lees ook:
Dave Roelvink wordt vervolgd voor diefstal uit villa.

Meer over