Lekker leven

RTL blaast Eigen huis & tuin nieuw leven in

10 augustus 2020 19:57 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Nick van Ormondt
Na dertig jaar kwam er een einde aan Eigen huis & tuin omdat het te duur zou zijn, maar RTL blaast het klusprogramma nieuw leven in. Qua indeling van het programma verandert er wel het een en ander, maar leidend blijven de klussen in en rondom het huis.

De presentatie van Eigen huis & tuin: lekker leven, zoals het programma gaat heten, is in handen van Froukje de Both. Naast haar maken tv-kok Hugo Kennis en voormalig Boer zoekt vrouw-deelnemer en tuinman van de show Tom Groot ook hun opwachting.

Lekkere start

"Ik ben blij dat we ons sterke merk Eigen huis & tuin in een nieuwe dagelijkse versie kunnen terugbrengen bij RTL 4. Het programma sluit perfect aan op de behoefte van onze kijkers: praktische tips op het gebied van wonen, lifestyle, tuinieren en koken waarmee je zelf direct aan de slag kunt om op die manier je leven leuker én gezonder te maken. Een inspirerende en lekkere start van onze vooravond!", stelt programmadirecteur Peter van der Vorst in een persverklaring.

Vanaf 31 augustus 

Echt grote verbouwingen zal het team niet doen. Het is tenslotte ook geen Help, mijn man is klusser. Eigen huis & tuin: lekker leven is vanaf 31 augustus elke werkdag rond 17:00 uur te zien op RTL 4.

Meer over