Vol verrassingen

Ruben Nicolai krijgt eigen varietéshow op zaterdagavond

23 augustus 2022 13:24 | amusement | Door Judith Regeling

© Jasper Suyk
Ruben Nicolai mag dan niet meer te zien zijn in Lego Masters, toch staat hij dit najaar niet met lege handen. Vanaf eind oktober presenteert hij namelijk The Big Show met Ruben Nicolai, een spetterende varietéshow gebaseerd op Michael McIntyre’s Big Show.

Het belooft vooral een show vol verrassingen te worden.

The Big Show

In The Big Show ontvangt 'gastheer' Ruben Nicolai zowel diverse bekende als onbekende gasten in een grandioos theater. Deze mensen komen natuurlijk niet voor niets. De presentator verrast zijn gasten namelijk week na week met een sensationele show vol optredens, grappen en opmerkelijke spelletjes. 

Show vol verrassingen

Eén ding is zeker: het publiek weet duidelijk niet wat ze gaan meemaken. Een paar maanden geleden deed de presentator namelijk al een oproepje voor kandidaten. Alleen konden mensen niet zichzelf opgeven, maar een nietsvermoedende vriend, collega of familielid. Het was namelijk de bedoeling dat Ruben enkele van de opgegeven kandidaten 's nachts zou verrassen voor een quiz, bordspel of gameshow. Of dat ook is gebeurd, blijft nog even een... surprise!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

The Big Show met Ruben Nicolai is vanaf zaterdag 29 oktober wekelijks te zien op RTL4.

Meer over