Schat, je kent me toch?

RTL zoekt getrouwde stellen voor nieuwe spelshow Robert ten Brink

5 mei 2019 10:08 | amusement | Door Jef Willemsen

© screenshot RTL 4
Robert ten Brink maakt een nieuwe spelshow voor getrouwde stellen bij RTL 4. In Schat, je kent me toch? valt een luxe, tweede huwelijksreis te winnen.

Robert ten Brink kondigt zijn nieuwe programma zelf aan in een promo waarin hij direct stellen oproept zich aan te melden.

Koppelkennis

Schat, je kent me toch? draait om de strijd tussen acht echtparen die moeten bewijzen dat ze elkaar het best kennen. Wie precies weet hoe zijn of haar wederhelft reageert, maakt kans op mooie prijzen. Uiteindelijk valt er zelfs een geheel verzorgde second honeymoon te verdienen. De bestemming van deze liefdesvakantie is waarschijnlijk wel te bepalen.

Newlywed game

De opzet van het programma lijkt sterk op The newlywed game. In deze van oorsprong Amerikaanse spelshow wordt ook de gedeelde kennis van man en vrouw getest. De eerste aflevering van het spelletje was al in 1966 te zien. In Nederland draaien huwelijksspellen vooral om de bruiloft zelf, zoals Ron's honeymoon quiz, Love letters en Janzen en Van Dijk

5 tot 80 jaar

De makers zoeken nog kandidaten voor het spelprogramma dat naar eigen zeggen "een ultiem feelgood programma over de liefde" moet zijn. Daarom roept Robert stellen op zich aan te melden, mits ze minimaal vijf en maximaal 80 jaar een paar vormen. Opgeven kan via deze link.

Meer over