Man van Michelle

Ruud uit Boer Zoekt Vrouw overdonderd door liefdesbrieven

16 november 2018 14:10 | amusement | Door Televizier

© Linelle Deunk
Ruud had zijn kont nog niet gekeerd of boerin Michelle stond afgelopen zondag al te zoenen met haar nieuwe liefde Maarten. Dat is even slikken. Maar de vrouwen melden zich sindsdien bij bosjes voor Ruud.

De afvaller vertelt op de website van Boer zoekt Vrouw helemaal overdonderd te zijn door alle brieven, die hij zowel via de programmaredactie als zijn eigen post binnen heeft gekregen. "Ik had het absoluut niet verwacht. Ik dacht dat de aandacht de maandag na de uitzending ‘afgelopen’ zou zijn, dat ik dan mijn normale leven weer zou oppakken. Maar integendeel! Toen begon het pas eigenlijk, haha!"

Afgewezen

Hij heeft al een paar brieven gelezen en wat leuke dames gespot. Ruud: "Ik weet op dit moment alleen nog niet helemaal hoe ik dat moet aanpakken." Een andere vrouw is er nog niet in zijn leven, al heeft hij wel 'wat leuke gesprekken met een dame lopen'. Het is ook niet niets om ineens weer vol voor de liefde te gaan na de afwijzing van Michelle. In een video vertelt hij teruggekomen te zijn met een leeg gevoel. "Dan staan we weer op nul."

Michelle

Wat 't 'm was aan Michelle? Ruud: "Het zijn allemaal kleine dingetjes waar je van kunt houden." Hij vond haar mooi, stoer, ondernemend.... Een echte aanpakker. Hij ging voor de volle honderd procent voor Michelle. Maar hij wil niet in zijn verdriet blijven hangen en gaat door. "Het leven is te kort om erbij neer te zitten." 

Meer over