Titanenstrijd op vrijdagavond

SBS zet Wendy & Henny tegenover The Voice Kids

27 januari 2020 11:10 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
SBS 6 gelooft zó in de nieuwe programma's van Wendy van Dijk en Henny Huisman dat ze debuteren op de vrijdagavond tegenover RTL-kijkcijferkanon The Voice kids.

SBS maakte haar programmaschema voor maart bekend waarin de opmerkelijke programmeerkeuze direct opviel. 

Wie het laatst lacht

Wendy van Dijks nieuwe programma heet Wie het laatst lacht, hierin gaat ze mensen helpen bij de voorbereidingen voor een verborgen camera grap. Ook krijgen ze opdrachten ingefluisterd door Wendy met, hopelijk, alle hilarische gevolgen van dien. Wie het laatst lacht duurt maar liefst anderhalf uur. 

Waar is dat feestje?

Als Wendy afzwaait rond 22.00 uur, is het de beurt aan Henny Huisman. Hij vult de zendtijd tot 22.30 uur en de start van Hart van Nederland met zijn nieuwe reportageprogramma Waar is dat feestje? Hierin gaat Henny allerhande (glamour)feesten en partijen af om op geheel eigen wijze verslag te doen van de festiviteiten. 

The Voice kids

De twee SBS-titels gaan van start op vrijdag 6 maart, niet geheel toevallig ook de dag dat de eerste aflevering van Wendy's oude RTL-show The Voice kids op RTL 4 te zien is. Wendy wordt dit seizoen vervangen door Jamai Loman. 

 

Meer over