Met Lieke

The Voice of Holland blijft bij RTL en Chantal vervangt Wendy

8 maart 2019 18:20 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
RTL heeft de strijd om The voice of Holland gewonnen. De komende drie jaar blijft de talentenjacht op RTL 4 te zien. Dat betekent dat John de Mol achter het net vist.

De afgelopen tijd waren achter de schermen nogal wat advocaten bezig met The voice of Holland. John de Mol, die The voice bedacht, wilde de talentenjacht op SBS 6 uitzenden, RTL wilde de publiekstrekker niet kwijt en leidde tot een juridische strijd waarin RTL aan het langste eind trekt. The voice blijft nog drie jaar bij de zender. En dat moet een grote opluchting zijn voor RTL, dat de laatste maanden nogal wat presentatoren en programma's kwijtraakte aan John de Mol.

Chantal Janzen

Er gaat wel iets belangrijks veranderen. Presentatrice van het eerste uur Wendy van Dijk vertrok wel naar SBS, zij wordt bij The voice vervangen door Chantal Janzen. Chantal vormt daar een duo met de oude vertrouwde Martijn Krabbé.

Lieke en Jamai

Ook The voice kids en The voice senior zijn de komende drie jaar gewoon bij RTL te zien. En ook daar blijft Martijn Krabbé de presentator. Bij de kinderversie doet hji dat met Jamai Loman en bij ouderenversie met Lieke van Lexmond.

Martijn en Chantal kennen elkaar al een tijdje.

Meer over