Opgeven kan!

SBS zoekt nieuwe Frank en Rogier voor doorstart Paleis voor een prikkie

26 januari 2020 08:36 | amusement | Door Jef Willemsen

Verstand van koopjes en interieurstyling? Dan is SBS op zoek naar jou. De zender geeft een doorstart aan Paleis voor een prikkie en nodigt design duo's uit auditie te doen.

Shownieuws kon melden dat SBS definitief door wil met het succesvolle format, zelfs nu Frank en Rogier zijn overgestapt naar RTL

Onbekende Nederlanders

Grote vraag is wie het onnavolgbare koppel kan opvolgen. In de wandelgangen viel de naam van Martien Meiland al, maar SBS kiest nu bewust voor niet-bekende Nederlanders. Frank Jansen en Rogier Smit waren immers ook nog grotendeels onbekend voordat ze vier seizoenen geleden aan het Paleis voor een prikkie avontuur begonnen. SBS hoopt dat de geschiedenis zich gaat herhalen met een nieuw, fris duo. 

Filmpje

Stellen die in aanmerking willen komen voor de klus kunnen een mail sturen naar paleis@vincenttvproducties.nl. Die mail moet ook een introducerend filmpje bevatten van maximaal één minuut zitten waarin je uitlegt wie jullie zijn en wat jullie zo geschikt maakt om Paleis voor een prikkie te presenteren.

Meer over