Live middagmagazine

SBS6 gaat 5 Uur Show maken

8 april 2020 10:11 | amusement | Door Irma Tomas

© ANP
SBS6 gaat de concurrentie aan met RTL door met een eigen 5 Uur show te komen. RTL 4 zendt al een tijdje 5 Uur live met Daphne Bunskoek uit. Wie het nieuwe dagelijkse programma gaat presenteren, is nog niet bekend.
De 5 Uur Show is ook live en behandelt het nieuws van de dag, maar ook amusement, maatschappelijke thema’s en persoonlijke verhalen. Daarnaast is er aandacht voor films en series, mode en lifestyle, natuur en wetenschap. De show wordt gesponsord door de Goede Doelen Loterijen. SBS6 zendermanager René Oosterman zegt er dit over: "5 Uur Show wordt een vaste waarde aan het einde van de middag waarbij je even kunt ontspannen en je laten bijpraten.

Viola en Catherine

Ooit bestond er al een programma dat de 5 Uur show heette. Dat programma was het eerste echte middagprogramma van Nederland en werd gepresenteerd door Viola Holt (foto) en Catherine Keyl. Die 5 uur show was reuze populair en liep van 1989 tot 1998. Maar wie o wie zal voor SBS dit nieuwe programma gaan presenteren?

Tot nu toe werkten de Goede Doelen Loterijen samen met Koffietijd en 5 Uur live, dus het is ook nog de vraag wat dit gaat betekenen voor die programma's. 

5 Uur show is te zien vanaf maandag 31 augustus, van maandag tot en met vrijdag, om 17.00 uur bij SBS6

Meer over