Pitchen maar!

SBS6 helpt singer-songwriters in Sell Me Your Song

7 juni 2021 09:20 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© SBS6

SBS6 gaat singer-songwriters helpen hun muziek uit te brengen. In Sell Me Your Song mogen ze hun eigen plaat pitchen in de hoop dat een artiest ermee aan de haal gaat.

Er wordt druk gezocht naar deelnemers. “Voor Sell Me Your Song zijn we op zoek naar de allerbeste liedjes van Nederland. Schrijf jij liedjes en droom je ervan dat een bekende artiest van jouw nummer een hit maakt? Grijp dan nu deze unieke kans om persoonlijk jouw originele, zelfgeschreven lied te laten horen aan succesvolle Nederlandse artiesten en hun adviseurs uit de muziekindustrie”, zo schrijft Talpa in de aankondiging.

Cool 

De kandidaten mogen ook zelf hun nummers ten gehore brengen als ze daar behoefte aan hebben. Daarnaast bestaat de mogelijkheid dat een artiest het nummer op het podium zingt. Bij Shownieuws zijn ze lyrisch over het nieuwe programma van John de Mol. “Een klein beetje schaven, je gaat het pitchen en als de zangers die daar zitten, wordt het uitgebracht. Hoe cool is dat? Je hoeft zelf niet het podium op, maar je mag het wel zelf zingen”, zo liet Ronald Molendijk weten in het showbizzprogramma.

Artiesten

Het is nog niet bekend welke artiesten hun medewerking verlenen aan Sell Me Your Song. Ook heeft Talpa nog geen uitzenddatum bekendgemaakt.

Meer over