Kinderen zijn de baas

SBS komt met Kinderen kopen een huis

16 oktober 2020 16:57 | amusement | Door Andrea Peelen

© SBS6

In navolging van Kijkbuis kids komt SBS6 opnieuw met een programma waarin kinderen de hoofdrol spelen. Het gaat zelfs zo ver, dat ze in Kinderen kopen een huis de complete regie krijgen over de aankoop van een huis.

De tv-producent van het programma, SkyHigh TV, is momenteel nog hard op zoek naar kandidaten. "Willen jullie verhuizen, maar levert dit veel strijd op met je nog thuiswonende kinderen? In een nieuw groot tv-programma gaan de kinderen met een makelaar en de presentator op huizenjacht", zo luidt de oproep.

Tijdens het zoekproces worden de rollen omgedraaid en geven de ouders de regie aan hun kinderen. Samen met een makelaar en presentator gaan de kinderen op huizenjacht in de hoop dat zij de lol in gaan zien van een eventuele verhuizing.

Prijs 

Ook de prijs die wordt beloofd zal het programma aantrekkelijk maken voor kinderen. Als het ze lukt om een geschikt huis te vinden voor het gezin, krijgen ze als beloning een droomslaapkamer.

Wanneer het programma precies op de buis zal komen is nog niet bekend, wel weten we dat het waarschijnlijk ergens in 2021 op SBS6 verschijnt.

Meer over