Johan Derksen

SBS6 ontkent doorgestoken kaart bij We Want More

16 juni 2021 15:00 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© SBS6

Johan Derksen haalde zich dinsdag de woede op zijn hals van zijn werkgever Talpa met zijn opmerking over We Want More. De voetbalanalist beweerde dat de talentenjacht doorgestoken kaart is en zijn werkgever ontkent dat nu met klem.

Derksen baseert zijn uitspraak op de gesprekken die hij met blueszanger Sean Webster heeft. Volgens Derksen stond van tevoren vast dat zijn kennis maar twee rondes zou overleven, wat uiteindelijk ook gebeurde. "Nou, dan moet Sean daarheen en dan zeggen ze: 'Jij doet twee rondes mee en dan ga je eruit'. Dat wordt allemaal van tevoren bekokstoofd", zei Derksen in De Oranjezomer.

Onjuist

Werkgever SBS6 ontkent met klem dat het vooraf vaststaat wie de talentenjacht moet verlaten of wint. "De uitspraak van Johan Derksen gisteravond in De Oranjezomer over het SBS6-programma We Want More is onjuist. Alle zangers die deze zangwedstrijd aangaan hebben gelijke kansen om te winnen. De jury en vakjury beoordelen de zangers op hun vakmanschap en in de finale heeft ook de kijker een stem”, aldus een woordvoerder tegenover Veronica Superguide.

Tweemaal

Actie leidt vaak tot reactie dus wij kunnen ons wel voorstellen dat Johan Derksen vanavond terugkomt op de verklaring van SBS6. De Oranjezomer is tweemaal per dag te zien op de zender van John de Mol. Eerst wordt er van 20:00 uur tot 20:45 uur gepraat over de komende EK-wedstrijd van de avond, waarna de heren terugkeren voor een uitzending van 23:00 uur tot 0.00 uur. Vanaf 12 juli tot en met 8 augustus is De Oranjezomer elke dag om 21:30 uur te zien.

Meer over