25 jaar SBS6

SBS6 sluit jaar af met speciale aflevering Ik Hou van Holland

21 december 2020 12:08 | amusement | Door Dominique Hofman

© ANP
SBS6 gaat 2020 afsluiten met een speciale uitzending van Ik Hou van Holland op oudejaarsavond. Dat maakte de zender maandag bekend.

De speciale oudejaarsaflevering staat in het teken van het 25-jarig bestaan van de zender: er worden die avond enkel fragmenten van de zender door de jaren heen gebruikt in het spel. Volgens de makers moet je onder andere denken aan Over de Rooie, Domino Day en Undercover in Nederland. 

BN'ers van SBS6

Linda de Mol en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Leo Alkemade worden tijdens de oudejaarsspecial bijgestaan door presentatoren die werken of hebben gewerkt bij de zender: Wendy van Dijk en Johnny de Mol, Viktor Brand en Mr. Frank Visser, Martien Meiland en Jan Versteegh, Jeroen van der Boom en Kim-Lian van der Meij, Britt Dekker en Alberto Stegeman en Piet Paulusma en Marlayne Sahupala.

De spellen worden gespeeld met fragmenten uit 25 jaar SBS6 en de duo's gaan spelen voor een aantal gezinnen die te zien waren in Steenrijk, Straatarm en die in de uitzending in een huiskamer achter de teamcamptains zitten. 

De oudejaarsspecial van Ik hou van Holland is op donderdag 31 december om 20.00 uur te zien op SBS6. 

Meer over