50/50 Quiz & Lang leve de liefde

SBS6 vanaf februari met twee nieuwe programma's op tijdslot Utopia

2 januari 2020 10:12 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa
SBS6 lanceert in februari twee nieuwe programma’s om het gat dat Utopia achterliet op te vullen. Daarbij laat de zender de reality-tv voor wat het is.

Om 18.30 uur is op SBS6 de 50/50 Quiz te zien, opnieuw een format uit de koker van John de Mol. Over de invulling is nog maar weinig bekend en van de kandidatenoproep worden wij eigenlijk ook niets wijzer. “Hou jij wel van een spelletje en ben je niet bang om op televisie je kennis te testen? Meld je dan nu aan en maak kans op leuke geldprijzen!“

Graantje meepikken 

De 50/50 Quiz wordt om 19.00 uur gevolgd door Lang leve de liefde. Met een dateprogramma hoopt SBS6 een graantje mee te pikken van het ontzettend succesvolle First Dates van de NPO. SBS6 pakt het wel wat anders aan, want men gaat niet alleen op date, maar woont minstens 24 uur samen.

Unieke slow date 

“Tijdens deze unieke slow date, die maximaal 5 dagen kan duren, gaan we kijken of de liefde aanwezig is. Wij zorgen voor een prachtig verblijf voorzien van alle luxe: de plek om nieuwe liefde op te laten bloeien!”, schrijft Talpa Network in een persbericht.

Secret life of the Zoo 

Totdat het zover is, houdt SBS6 vast aan Secret life of the Zoo op het tijdslot van Utopia. De programmering van Man bijt hond en Lingo blijft onveranderd ondanks de komst van de twee nieuwe programma’s.

Meer over