Op Netflix

Seinfeld kondigt nieuw seizoen Comedians in Cars aan

9 juni 2018 09:10 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot Netflix
Netflix lanceert begin juli een nieuwe reeks afleveringen van Comedians in cars getting coffee, de rijdende interviewshow van komiek Jerry Seinfeld.

De streaming gigant bevestigde het nieuwe seizoen van de digitale talkshow in een persbericht.

Ellen, Alec en meer

Dit seizoen drinkt Jerry een bakkie pleur met Ellen DeGeneres, Alec Baldwin, Hasan Minaj, Dana Carvey, John Mulaney, Zach Galifinakis, Neil Brennan, Brian Regan, Tracy Morgan, Dave Chapelle, Kate McKinnon en de vorig jaar overleden Jerry Lewis.

Bijzondere auto's

Aan het format is weinig veranderd: Jerry Seinfeld neemt bekende en minder bekende vakgenoten mee voor een kopje koffie in een bijzondere auto die hem aan de persoon doet denken. In het geval van Don Rickles (foto) viel de keus op een Cadillac uit 1958, omdat de statige, glimmende automobiel symbool staat voor de gloriedagen van Las Vegas waar Rickles zijn eerste successen beleefde.

Exclusieve deal

Vorig jaar gingen Seinfeld en Netflix officieel met elkaar in zee. Naast een nieuwe reeks Comedians in cars maakt Jerry als deel van zijn exclusieve deal ook twee comedy specials voor het platform. In de eerste, Jerry before Seinfeld, stofte hij zijn oorspronkelijke stand up act af waar hij eind jaren 70 voor het eerst mee opviel.

Meer over