Bij RTL

Startdatum Bestemming X van Nasrdin Dchar is bekend

21 maart 2024 10:12 | amusement | Door Esther Hut

© Jasper Suyk

We kunnen ons gaan opmaken voor een paar nieuwe RTL-programma’s in mei, want ook het nieuwe programma Bestemming X met presentator Narsdin Dchar komt die maand op de buis.

Het wordt het nieuwe vrijdagavond programma op de zender.

Bestemming X

Nasrdin Dchar maakte voor Videoland al het avonturenprogramma The Life Trail samen met zijn collega en vriend Walid Benmbarek, maar nu krijgt hij een heel ander soort avonturenprogramma voor zijn kiezen.    

In Bestemming X maken tien onbekende Nederlanders een reis door Europa. Er is alleen 1 detail: ze weten niet waar ze zijn. Ze reizen in een geblindeerde bus richting de eindlocatie, waar Nasrdin hen opwacht ook wel Bestemming X genoemd. Wie het lukt om als eerst aan te komen wint het programma. 

Verschillende hints

Onderweg krijgen de kandidaten verschillende opdrachten waarmee ze hints kunnen verdienen, maar er zitten ook misleidende hits die ze helemaal op het verkeerde been kunnen brengen. Aan het einde van elke aflevering moeten de kandidaten raden waar ze op dat moment denken te zijn. Wie hier het verst vanaf zit moet direct het programma verlaten.  

Uiteindelijk blijven er na acht afleveringen twee kandidaten over die samen het finalespel spel spelen richting Bestemming X.

Wanneer is Bestemming X te zien op tv?

Bestemming X is vanaf vrijdag 10 mei om 20:00 uur te zien op RTL4. Het programma is ook wekelijks te zien op Videoland.

Meer over