Steven Avery verloofd in gevangenis

26 september 2016 11:56 | amusement | Door Televizier

© Making a murderer

Hij zit dan wel (waarschijnlijk onschuldig) in de bak, het liefdesleven van Steven Avery lijdt niet onder zijn gevangenisstraf. Steven (54) is verloofd met de 53-jarige Lynn Hartman.

De twee kennen elkaar acht maanden en zagen elkaar nog maar 1 keer, toch sloeg de vonk dusdanig over dat Lynn nu een verlovingsring om haar vinger heeft. De relatie begon met een aantal brieven, toen volgden telefoongesprekken en daarna bezocht de juridisch secretaresse uit Las Vegas haar nieuwe liefde een keer.

Afbeelding

Instagram

Verliefd

Volgens de advocate van Steven, Kathleen Zellner is haar cliënt dolblij met deze nieuwe mijlpaal in zijn leven: „Steven verdient elk beetje geluk dat op zijn weg komt. Hij is heel verliefd op Lynn en zeer gelukkig.” Het koppel wil trouwen zodra Steven vrij komt.

Brendan Dassey

Dat kan nog even duren want Steven Avery zit een levenslange gevangenisstraf uit voor de moord op Teresa Hallbach in 2005. Over zijn zaak werd de Netflix-documentaire Making a Murderer gemaakt. Neef Brendan Dassey zit voor hetzelfde vergrijp onterecht in de cel. Hij komt, als het gaat zoals het moet gaan, binnen 60 dagen vrij. Voor deze veroordeling zat Avery al 18 jaar onterecht in de gevangenis voor verkrachting. Kathleen Zellner werkt hard aan zijn vrijlating.

 

Meer over