"Social media werkt!"

Surfplank Beau van Erven Dorens kwijt én gevonden

Beau van Erven Dorens was donderdag lekker een dagje kitesurfen in Noordwijk, maar hij kwam thuis zonder surfplank. De presentator schakelde social media in om de plank te vinden.
In een door de harde wind zo goed als onverstaanbare video op Instagram legt Beau van Erven Dorens uit wat er is gebeurd. Gelukkig plaatste hij ook tekst bij de video zodat we weten wat er is gebeurd.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Gisteren topdagje in Noordwijk maar iemand heeft surfboard (Slingshot Misfit, oudje) meegenomen bij strandopgang 13. Als je ‘m vindt: €250 !

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op

De presentator is al een tijdje aan het kitesurfen, vorig jaar surfde hij nog 130 kilometer voor het goede doel. Hij ging er vanuit dat een onverlaat of pikkedief zijn geliefde board had ontvreemd.

Plank gevonden

Beau had enkele uren later echter al goed nieuws: de plank was terecht. Op Instagram deelde hij mee dat alle knokploegen naar huis konden, zijn board was helemaal niet gestolen. Iemand had 'm simpelweg onbeheerd zien liggen en meegenomen om te bewaren. Een blije Beau merkte opgelucht op dat social media dus écht werkt.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Hoera! Surfboard gevonden! Dank!

Een bericht gedeeld door Beau van Erven Dorens (@beauvaned) op

Meer over:

Reageren