Wat gaat het worden?

Talpa legt bal bij VI-mannen, Gijp trekt stekker eruit

17 juli 2020 13:55 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© Lex van Lieshout
Zolang er geen knoop is doorgehakt, wordt er gretig op los gespeculeerd over de toekomst van Veronica Inside. Het laatste nieuws is dat Talpa de bal bij de mannen legt.

Volgens Paul Römer, managing director Radio en Televisie bij Talpa, is het aan de heren van VI zelf of het programma na de zomer weer wordt hervat. "Zij moeten het met elkaar willen. Ik vind dat ze die discussie met elkaar moeten voeren in een kamertje met de deur dicht en niet over de pagina’s van de kranten en de radio en tv", zo zei hij op Radio 1.

Gijp gooit de deur dicht

Overigens gooide René van der Gijp, die samen met Wilfred Genee en Johan Derksen het gezicht is van Veronica Inside, de deur een dag eerder nogal stevig dicht. "Johan en ik hebben besloten dat we niet op dezelfde voet verder gaan. Daar blijf ik bij. VI komt niet meer terug. In dezelfde setting doen we dit niet meer", zei de ex-voetballer en duider tegenover BuzzE. 

Ander programma

Het kan overigens wel dat de heren nog in een andere setting terugkeren op één van de Talpa-zenders. "Als er andere ideeën komen dan willen we daar wel naar luisteren. Als het iets is waarvan Johan en ik denken: 'daar kunnen wij wel mee leven', dan kan je daar normaal over nadenken", zegt de analyticus, die deze week in het huwelijksbootje stapte. "Wilfred heeft ons misschien laten vallen maar hij heeft ook geen moord gepleegd."

Meer over