Met z'n allen op het feest

Veronica Inside trio viert huwelijk René van der Gijp

17 juli 2020 08:53 | sterren | Door Jef Willemsen

© Wessel de Groot
De kou lijkt enigszins uit de lucht bij de mannen van Veronica inside. Ondanks de recente ruzie waren Johan Derksen en Wilfred Genee aanwezig bij het huwelijk van René van der Gijp.

De huwelijksceremonie tussen René en zijn geliefde Minouche was groot nieuws: de gehele vaderlandse pers was afgereisd naar Noordwijk om live verslag te doen van de gebeurtenis.

Aran Bade

De pers mocht niet naar binnen, maar verdrong zich voor de strandtent waar het stel elkaar het ja-woord gaf. Voor RTL Boulevard was sterverslaggever Aran Bade aanwezig. Hij kon in de uitzending melden dat Willibrord Fréquin een sketch had gedaan, dat Danny Vera Rollercoaster voor het paar zong en dat de bruid niet in het wit trouwde. Het belangrijkste nieuws moest hij echter verschuldigd blijven: waren René's uitgenodigde VI collega's wel aanwezig?

Johan en Wilfred

De ceremonie liep wat uit, daarom kon Aran op Instagram het verlossende antwoord geven: ja, Wilfred en zijn vrouw Lily waren 'gewoon' op het huwelijksfeest van René. Ook Johan Derksen werd later gespot, wat aangeeft dat het trio wellicht toch nog niet zo klaar met elkaar is als de laatste weken wordt gevreesd door fans van het getroubleerde voetbalpraatprogramma.

Meer over