Pijnlijk

Team Kopen Zonder Kijken voelt zich klote

23 september 2021 14:52 | amusement | Door Merlin Everts

© Tom Cornelissen

Wie bekend is met het programma Kopen Zonder Kijken weet dat niet alle deelnemers blij zijn met hun nieuwe woning. Een enkeling barst zelfs in tranen uit. Dan voel je je wel klote als team, dat gaat je niet in de koude kleren zitten."

Dit vertelt Thijmen Vissers, regisseur en eindredacteur van het programma, aan Linda.nl. Doel van het programma is met een wensenlijstje van de koper een prachtig huis te zoeken en af te leveren, maar dat blijkt niet altijd te lukken. “Het blijft een grote gok", aldus Vissers. "Neem Jeffrey en Diana. Die hebben hun huis meteen weer te koop gezet."

Te koop

En zij zijn niet de enigen. Eerder kwam al aan het licht dat ook huizenkopers Alex en Pien hun huis weer vrij snel op de markt hebben gebracht. Toch zijn de aanmeldingen volgens de eindredacteur niet om aan te slepen. "De aanmeldingen zijn ongelofelijk divers. Je kunt het zo gek niet bedenken: iedereen wil meedoen, en dat zal de komende tijd nog wel zo blijven." Wie verliefd is geworden op een van de Kopen zonder kijken-woningen en het graag zou hebben, moet erg snel handelen. De huizen blijken namelijk door het programma nóg populairder op de al verhitte woningmarkt. 

 

 

Meer over