Na ophef

Temptation Island alweer terug bij RTL

5 februari 2020 13:22 | amusement | Door Irma Tomas

© Charlotte Speck
RTL schortte twee maanden geleden nog met veel bombarie de realityseries Temptation island en The villa op wegens grensoverschrijdend seksueel gedrag van de mannelijke deelnemers. Maar nu kondigt de zender toch weer een nieuw seizoen aan. 

In een persbericht zegt RTL: 'RTL en producent Warner Bros hebben gesproken over de totstandkoming van het nieuwe seizoen van Temptation island en er is contact geweest met alle deelnemers over hun ervaringen tijdens het productieproces. Op basis van deze gesprekken heeft RTL besloten het nieuwe seizoen vanaf woensdag 26 februari uit te zenden.'

Peter van der Vorst

Volgens RTL-baas Peter van der Vorst zal er in de toekomst 'een zorgvuldiger proces tussen montage en uitzending plaatsvinden' en kunnen de deelnemers rekenen op een veilige omgeving en met respect voor alle betrokkenen'. En dus kan er in het nieuwe seizoen van Temptation island weer volop worden verleid en vreemdgegaan. 

RTL gaat er meteen weer volledig voor want naast een seizoen op RTL 5 volgt er binnenkort ook nog een exclusief seizoen op Videoland. 

Temptation island wordt vanaf 26 februari om 20.30 uur uitgezonden op RTL 5

Meer over