Geen Angela de Jong

RTL komt met oudejaarseditie van The masked singer

5 oktober 2020 10:35 | amusement | Door Andrea Peelen

© RTL

Voor alle fans van The masked singer is er goed nieuws: RTL komt op oudejaarsavond met een speciale editie van de zangcompetitie.

Dit is zondagavond bevestigd in de uitzending van RTL Boulevard. De geruchten over de oudejaarseditie gingen al langer, nadat Angela de Jong een paar weken geleden onthulde dat ze was gevraagd voor de show. "Ik ben gevraagd voor de versie die met Oud & Nieuw wordt uitgezonden’’, vertelde ze bij Jinek. "Er komt op oudejaarsavond een show."

Angela en Eva doen niet mee 

Zeker is dat we Angela de Jong niet terug gaan zien (of horen) in de zangcompetitie. De tv-columniste heeft namelijk nee gezegd. "Hallo, nee! Dat ga ik natuurlijk niet doen! Nee. Ik vind het wel echt een verrassend leuk programma."

Ook Eva Jinek zien we niet terug in het programma. Zij zei eerder: "Ik kan zó slecht zingen. Het zou gewoon echt huilen worden. Direct herkend ook. Ik ben niet gevraagd. Ik kan écht niet zingen, oprecht niet."

Kijkcijferhit 

In The masked singer gaan BN’ers gehuld in kostuums de strijd aan met elkaar. Aan de jurypanels Carlo Boszhard & Loretta Schrijver en Gerard Joling & Buddy Vedder de taak om te raden wie verstopt zit in de pakken. 

De zangcompetitie is op het moment de grootste kijkcijferhit van RTL. Naar de openingsaflevering keken 1,96 miljoen mensen en de laatste aflevering wist maar liefst 2,2 miljoen kijkers te trekken.

Meer over