Gelegenheidsformatie

The Streamers maken comeback op Tweede Kerstdag

17 december 2021 10:41 | amusement | Door Ingelise De Vries

© The Streamers
The Streamers zijn terug! Ondanks dat het afscheidsconcert afgelopen mei écht het laatste concert van de gelegenheidsband zou zijn, klimmen de muzikanten op Tweede Kerstdag toch weer het podium op.

Verschillende artiesten keren terug voor het online concert, dat dit keer in de Winter Efteling zal worden opgenomen. Suzan & Freek, VanVelzen, Diggy Dex, Nick & Simon, Paul de Munnik, Maan, Thomas Acda, Rolf Sanchez, Danny Vera, Ronnie Flex, Emma Heesters, Meau, Flemming, Guus Meeuwis, Frank Lammers en Kraantje Pappie zijn van de partij.

The Streamers terug op Tweede Kerstdag

Na een lange tijd met amper concerten, kon Nederland in maart dit jaar eindelijk weer genieten van een groots concert. Guus Meeuwis en Kraantje Pappie riepen gelegenheidsformatie The Streamers in het leven.

Afgelopen mei gaven de muzikanten hun laatste concert, waarmee ze maar liefst 1,7 miljoen Nederlanders mee wisten te vermaken. De allerlaatste voorstelling krijgt nu toch nog een staartje: Guus Meeuwis kondigde aan dat de band terugkomt aan het eind van 2021.

Een kaartje bestel je op TheStreamers.nl

Meer over