Van zes naar acht

The Voice of Holland rekt Blind Auditions op

31 December 2020 10:08 | amusement | Door Jef Willemsen

Liefhebbers van de Blind Auditions worden op hun wenken bediend. De makers van The voice of Holland voegen dit seizoen extra auditie afleveringen toe.

Gemiddeld telt het auditieproces zo'n zes afleveringen, maar dit seizoen zoeken de coaches acht afleveringen lang naar nieuw talent.

Populair

De extra blind auditions zijn geen grote verrassing: het samenstellen van de teams en meejureren op de bank is bij kijkers een van de meest populaire onderdelen van de talentenjacht. Volgens de huidige RTL schema's gaan de Battles nu op vrijdag 29 januari van start.

Kleding

Dat de blind auditions dit jaar meer dan twee maanden in beslag nemen leidt bij sommige kijkers tot enige verwarring. Het valt op dat zowel de coaches als presentatoren Chantal Janzen en Martijn Krabbé al die weken dezelfde kleding dragen. Dat klinkt minder hygiënisch dan het is: de blind audition afleveringen worden samengesteld uit opnames van verschillende auditiedagen. Het zou storend werken als de coaches ineens bij iedere kandidaat een ander setje aan zouden hebben. Vandaar dat de productie erop staat dat tijdens het auditieproces de kleding gelijk blijft.

Meer over