Tampa

The Weeknd verzorgt halftime show tijdens finale Super Bowl 2021

13 november 2020 10:53 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© EPA
De Super Bowl 2021, de finale van de American Football-competitie, staat gepland voor 7 februari. En niemand minder dan The Weeknd verzorgt de halftime show van het grootste eendaagse sportevenement ter wereld.

De 30-jarige Starboy-zanger neemt het stokje over van Shakira en Jennifer Lopez, die vorig jaar samen op het podium stonden. De halftime show van de Super Bowl wordt jaarlijks door meer dan honderd miljoen mensen gezien.

Droom

“We groeien allemaal op met het kijken naar ‘s werelds grootste acts die tijdens de Super Bowl spelen en je kunt er alleen maar van dromen om daar te staan”, zegt de zanger, echte naam Abel Tesfaye, in een verklaring. “Ik voel me nederig, vereerd en opgewonden om het middelpunt van dat beruchte podium te zijn.”

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door The Weeknd (@theweeknd)

Vince Lombardi Trophy

Onder anderen Beyoncé, Madonna, Bruce Springsteen, Coldplay, U2, Lady Gaga en Michael Jackson gingen de drievoudig Grammy-winnaar zoal voor als artiest tijdens de halftime show. Vorig jaar stalen Jennifer Lopez en Shakira nog de show in de rust van het duel tussen Francisco 49ers en de Kansas City Chiefs. De Chiefs wonnen dankzij een 31-20 eindstand de Vince Lombardi Trophy.

Meer over