Televizier & TherMOLmeter

Werkte de Mol hier in opdracht van de makers?

6 Oktober 2020 15:57 | amusement | Door Constance van Amstel

Soms moet de Mol in actie komen om een opdracht in goede banen te leiden. De TherMOLmeter ontdekte twee mogelijke regie-ingrepen in aflevering 5 van Wie is de Mol?.

In eerdere seizoenen van Wie is de Mol? was al weleens te zien dat de Mol soms niet ontregelt, maar juist wordt ingezet om een opdracht goed te laten verlopen. En misschien was dat ook het geval in aflevering 5 van het jubileumseizoen.

Sleutelhanger

Want wat nou als Jeroen, Peggy, Ron en Patrick de sleutelhanger van de kerktoren niet hadden gezien en met hun busje een heel andere kant van Italië op waren gereden? Of als ze eenmaal op die toren de vier getallen op de muur niet vonden en de kluis niet kon worden geopend? Tja, dan zaten de makers van Wie is de Mol? niet alleen met vier kaartjes voor het theater in hun maag, maar ook met een vastgelopen programma.

TherMOLmeter

Molloot Wout van de TherMOLmeter ontdekte in aflevering 5 dat één specifieke kandidaat (of de Mol!) twee keer precies wist wat er moest gebeuren, terwijl de anderen nog in het duister tastten. Toeval of ...?

Bekijk de video hieronder:

Meer over