Allemaal spel...

Rob Kemps verklaart 'irritante' Tijl Beckand bij De Slimste Mens

21 januari 2021 08:47 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 2
Menig kijker van De slimste mens ergert zich openlijk aan Tijl Beckand bij de kennisquiz. Medefinalist Rob Kemps reageert voor het eerst publiekelijk op het gedrag van zijn medefinalist.

Arrogant, snoeverig, flauw en ronduit irritant, de kritieken op Tijl Beckand in De slimste mens liegen er niet om. Dat Tijl overduidelijk aanwezig is valt niet te ontkennen, maar volgens zanger Rob Kemps is het gedrag van Tijl vooral spel.

Ironie

Op Instagram laat Rob weten een lans te willen breken voor zijn 'collega en vriend' Tijl. Beckand deelde flink wat sneren uit naar de Snollebollekes-zanger die hij ondermeer betichtte van onsportief gedrag. Rob: "Voor mij was de ironie van zijn commentaar direct duidelijk en we hebben er samen goed om gelachen. Tijl speelt het spel op zijn eigen manier en dat geeft in ieder geval energie aan het programma."

Brel en Bach

Achter de schermen blijkt Tijl volgens Rob prima te pruimen: "Wat goed is om te weten is dat we backstage hele fijne gesprekken hebben gehad over Brel en Bach, samen voetballen hebben gekeken en tevens de wijnvoorraad uit de kleedkamer van Philip Freriks burgemeester gemaakt hebben."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Rob Kemps (@robkemps13)

Meer over